Kotiinkuljetus toimii vain Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen - alueilla. Muualle Suomeen tarjoamme kotiinkuljetusta Matkahuollon kuljetuspalveluna, ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Tietosuojan noudattaminen on meille tärkeää. Tilaamisen yhteydessä keräämiämme asiakastietoja käytämme käsitelläksemme tilauksenne verkkopalvelussamme, ja tarjotaksemme teille palveluja sekä tietoja sivujemme kautta.

Jatkamalla Verkkosivuston ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen:

 

1. Rekisterinpitäjä

It’ Yummy 

Y-tunnus: 3189278-5

Muurarinkuja 1 A, 02650 Espoo

myynti@itsyummy.fi

www.itsyummy.fi

 

2. Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

It’ Yummy 

myynti@itsyummy.fi

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, sopimussuhteeseen ja/tai rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen. Henkilötietojen käsittely voi perustua myös rekisteröidyn suostumukseen, joka muodostaa tällöin soveltuvilta osin käsittelyn oikeusperusteen. Rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu harjoittaa asiallista, perusteltua ja laillista myynti- ja markkinointitoimintaa, mukaan lukien tähän liittyvää asiakasprofilointia.

 

4. Kerättyjen tietojen kuvaus

Henkilötietoja käsitellään lainsäädännön sallimissa rajoissa asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen. Pääasiassa keräämme henkilötietoja tilausten käsittelemiseksi.

Rekisterissä käsiteltäviä henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Tilaukset

Tarvitsemme henkilötietoja tilauksen käsittelyssä toimittamista varten sekä asiakasviestintään tilauksiin liittyen (esimerkiksi tilaus- ja toimitusvahvistus). Lisäksi tietoja voidaan käyttää laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi. Maksutiedoista emme tallenna muuta kuin maksutavan ja hinnat mahdollista maksunpalautusta varten.

Tuotteiden tarjoaminen ja markkinointi

Mikäli olette antaneet tilauksen tekemisen yhteydessä markkinointisuostumuksen, voimme lähettää teille markkinointiviestejä sähköpostilla.

Rekisteriin tallennettavat tiedot

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, joita asiakkaamme meille itse toimittaa. Näitä tietoja ovat: 

 

Tiedot

Postituslista

Tilaaja

Käyttötarkoitus



Nimi







Yksilöinti/yhteydenpito

Osoite

Tilausten toimittaminen

Puhelinnumero

Yhteydenpito/Markkinointi

Sähköpostiosoite

Yhteydenpito/markkinointi

 

Tietojen luovuttaminen

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin It’s Yummy:n ulkopuolelle.

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksi antaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Kolmansia osapuolia, joille meidän on välttämätöntä luovuttaa tietoja tilausten käsittelyn vuoksi, on lueteltu alla. Lisäksi markkinointiin, sivustomme kehittämiseen ja analysointiin käyttämämme kolmannet osapuolet on listattu alla.

 

-       Maksupalveluiden tarjoajat: Paytrail

-       Verkkokauppajärjestelmä ja tilausten käsittely: Shopify

 

5. Henkilötietojen säilytys

Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein, salasanoin ja muilla tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin suojakeinoin. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta tai lukuun toimivien yritysten työntekijöillä voi olla pääsy rekisterin sisältämiin henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella. 

 

6. Tietosuojakäytännön muutokset

It’s Yummy pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa. Uusin versio tietosuojaselosteesta löytyy aina tältä sivulta. Mikäli muutokset päivitetyssä selosteessa ovat merkittävät, ilmoitamme niistä näkyvällä tavalla itsyummy.fi etusivulla.

 

7. Evästeet

Käytämme sivuillamme evästeitä (Cookies). Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi verkkoselaimesi kautta. Evästeiden tarkoitus on laajentaa sivujen toimintoja ja luoda käyttäjälle parempi käyttökokemus esimerkiksi personoinnilla, istunnon hallinnan ja -seurannan avulla. Evästeitä käytetään myös mainonnan ja analytiikkaan välineenä.

Käyttäjä voi määritellä selaimessa asetuksilla, mitä evästeitä sallitaan ja mitä ei. On tosin huomattava, että osa evästeistä on välttämättömiä sivustojen toiminnan kannalta ja niiden estäminen estää tai hankaloittaa sivujen käyttämistä. Lisäksi käyttäjä voi poistaa kertyneet evästeet selaimestaan.

Tämä verkkosivusto tallentaa evästeitä sivuston tärkeiden toimintojen sekä markkinoinnin, personoinnin ja analytiikan mahdollistamiseksi. Käyttämiemme evästeiden perusteella ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä henkilöä.

Käytämme seuraavia kolmannen osapuolen evästeitä maksujen ja toimitustapojen toteuttamiseksi, asiakaskäyttäytymisen analysointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdistamiseksi: Paytrail ja Shopify.